Fågelbro Hus

På Värmdö hittar du vackra Fågelbro Hus. Beläget i en vacker miljö ligger denna karaktärsstarka konferensanläggning. Fågelbro Hus är en väldigt populär anläggning när det kommer till konferenser och det är lätt att förstå varför. Fågelbro Hus kan ge dig och ditt konferenssällskap något alldeles extra. Möten och konferenser kan vara så mycket mer än bara något praktiskt och trist.

Fågelbro Hus är framför allt en mysig konferensanläggning. Kontrasterna med de stora anläggningarna inne i stan är väldigt påtagliga. Ute på Värmdö är det lugnet som råder. Bemötandet är personligt och det finns möjligheter att lägga upp konferensen helt efter dina önskemål. Det är inte en jättestor konferensanläggning vilket också är en av Fågelbro Hus absolut största styrka – för istället är den personlig och varm.

Det som gjort Fågelbro Hus så uppskattat av gästerna är att man valt att se till helhetsbilden. Om en konferens blir lyckad eller inte har inte bara att göra med hur många som får plats i möteslokalen eller vilka tekniska hjälpmedel som finns där. Det handlar inte heller bara om sängarna är bekväma att sova i. Det är viktigt att se till att allt passar ihop – något som kan ge en fantastisk helhetsupplevelse.

En konferens kan vara något som för kollegor närmare varandra samtidigt som man bollar idéer mellan varandra på ett möte. Det kan också vara en chans att komma bort från stan och den stressiga vardagen för att få andas i den friska skärgårdsmiljön.

Konferenslokaler
Fågelbro Hus har många olika lokaler – alla med sin alldeles egna särprägel. Därför kan det alltid vara en bra idé att prata med personalen innan du bestämmer dig för vilken lokal som passar bäst. Den överlägset största salen på anläggningen heter kort och gott Fågelbro. I den går det att få plats med 85 personer. Så många får plats när man använder sig av biosittning. Om man vill ha till exempel en ö-möblering sjunker antalet som får plats.

Det finns dock en hel del att välja mellan. Dels finns det grupprum att tillgå men även många rum och salar som ligger mellan Fågelbro och grupprum i storlek. Det handlar helt enkelt om vad ni är ute efter.

Inredningen i rummen känns hemtrevlig och det är enkelt att få arbetsro. Det är viktigt att konferensdeltagarna ges de absolut bästa förutsättningarna för att kunna ha en givande konferens där man åstadkommer det man på förhand tänkte sig.

Boende
Pricken över i:et på alla konferenser är övernattningen. Det finns få saker som är skönare än att få krypa ned i en härlig hotellsäng i ett riktigt fint rum efter en hel dag av konferens och möten. Fågelbro Hus har så många som 72 rum som står till förfogande för dig och ditt sällskap om det skulle önskas. Rummen är alla fräscha och det är en väldigt särpräglad stil på inredningen. Den känns antik samtidigt som den också har inslag av skandinavisk moderndesign.

Förutom hotellrum är anläggningen utrustad med gym, biljard och tennis. Det är med andra ord lätt att roa sig efter att dagens möten är slut. Att få göra något roligt tillsammans med sina kollegor är alltid uppskattat och kan föra en grupp närmre varandra.

Mat och dryck
Hög kvalitet på maten är av yttersta vikt för att en konferens ska bli minnesvärd. Det finns inga genvägar till riktigt bra mat. På Fågelbro Hus har man valt att satsa extra på lokalproducerat. Man anser också att det svenska köket har så många delikatesser att bjuda på att man riktat in sig på den svenska matkulturen. En riktig svensk lyxmiddag som gärna får avrundas med något gott att dricka så som en vinflaska från kökets vinkällare.

Självklart finns det också en frukostbuffé så ni ska kunna starta den produktiva dagen på absolut bästa sätt.

Aktiviteter
Det finns mycket att göra på anläggningen. Det är populärt bland gästerna att ta sig en match i biljard eller kanske till och med i tennis. Det är viktigt att röra på sig för att dagen ska bli så bra som möjligt. Därför finns det också möjlighet till att helt gratis använda sig av hotellets gym.

För att resultatet ska bli så bra som möjligt är det bästa om personalen tillsammans med arrangören planerar konferensen. Genom ett samtal på telefon där du berättar vad du vill få ut av konferensen och vilka önskemål du har går det att få den precis som du vill ha den.

En konferens kan vara många saker – Fågelbro Hus vill ge dig möjligheten att verkligen få en lyckad konferens som innehåller alla de delar som är viktiga.

Du kan enkelt kontakta personalen på ett sätt som passar dig. Antingen ringer du eller skickar ett email. Du kan också besöka anläggningen för att få en personligare och mer direkt kontakt.

Telefon: 08-522 061 00
Adress: Fågelbrovägen 20, 139 60 Värmdö
E-post: [email protected]
Hemsida: www.fagelbrohus.se