Djurönäset

Vad skulle kunna vara en bättre plats att hålla en konferens på än i Stockholms skärgård? Djurönäset ligger i hjärtat av skärgården och är en ovanligt vacker plats att hålla konferens på. Djurönäset konferens är en anläggning för dig som vill att din konferens ska hållas i en harmonisk miljö där deltagarna verkligen kan slappna av.
Det finns många fördelar med att förlägga konferensen till just Djurönäset. Det är nog ingen som inte gillar Stockholms skärgård, särskilt inte under sommarhalvåret då även vädret förhoppningsvis är fint. De dagar då solen skiner är Djurönäset nästan magiskt vacker. Det kan också vara trevligt även de regniga dagarna – den lugna känslan infinner sig alltid oavsett väder, det kan du vara säker på.

Konferensanläggningen har möjlighet att ta emot riktigt stora konferenssällskap – till och med större än många av de riktigt stora anläggningarna i Stockholm. Den största lokalen tar nämligen så många som 450 personer. Det går också så klart utmärkt att bara vara några stycken på konferensen – det finns en lösning för alla möjliga olika konstellationer.

Även om man vill hålla en konferens ute i den vackra naturen vill man inte att det ska ligga allt för långt bort. Det går enkelt att ta sig till Djurönäsets konferens med buss eller bil från Stockholm. Totalt kan man räkna med att resan från Stockholms centrala delar till konferensanläggningen tar cirka 45 minuter. Det är med andra ord möjligt att hålla en konferens bara över dagen – även om de allra flesta gäster väljer att stanna över natten.

När en konferensanläggning ligger mitt i naturen på det sätt Djurönäset gör vill man som gäst känna att man bidrar till att behålla den vackra svenska naturen oförstörd. Djurönäset konferens har flera miljöcertifikat. Det är ett svanmärkt hotell. Likaså har man även ett certifikat från märkningen +Klimatpositiv. Du kan med andra ord arrangera din konferens på Djurönäset med helt rent samvete. Du skickar tydliga signaler till dina konferensdeltagare att ditt företag eller organisation tänker på hållbar utveckling.

Konferenslokaler
Även om det är lätt att framhålla den oerhört vackra omkringliggande naturen som Djurönäsets största styrka upplever många gäster att konferenslokalerna är en minst lika stark sida som anläggningen har. Det är nämligen så att du kan arrangera konferens ute i skärgården även om ni är jättemånga. På Djurönäsets konferensanläggning kan ni få plats så många som 450 gäster i samma konferenslokal! Det finns även grupprum som passar utmärkt om ni bara är några personer. Sedan finns det alternativ för allt däremellan.

Stora och Lilla Kongressen
Det här är två salar som riktar sig till de större sällskapen. Det är salen Stora Kongressen som kan ta 450 personer vid biosittning. Det går dessutom att ordna så att borden och stolarna är möblerade som öar för ökade möjligheter till samtal och gruppdiskussioner – då tar Stora Kongressen 200 personer. Den lite mindre Lilla Kongressen rymmer 130 personer vid biosittning och 70 personer om man väljer ö-möbleringen.

Mindre salar
Förutom kongressalarna finns det ett antal mellanlägen. Ett exempel är A-salen som rymmer 72 personer vid biosittning. En av de populäraste salarna som dessutom är väldigt vacker är Kilen. Det är en mindre sal med en personligare touch. Som mest går det att få plats 40 personer i Kilen.

Boende
Kapaciteten för övernattande gäster är även den väldigt hög. Djurönäset kan erbjuda logi för så många som 550 personer. Anläggningen är med andra ord ett oerhört bra alternativ för dig som arrangerar konferenser för stora sällskap.

Alla rum är nog inredda för att ge lugn och en fräsch känsla. Man har blandat skandinavisk modern design med en mer gammalmodig sådan för att få rummen att kännas fräscha och nya på samma gång som de också ger ett hemtrevligt intryck.

Rummen är utrustade med alla tänkbara moderniteter. Efter en dags konfererande kan det vara riktigt skönt att lägga sig i sängen och slå på sin flatscreen-TV. Det finns dessutom god tillgång till WiFi.

Mat och dryck
Djurönäsets restaurang har fått många hårda matrecensenter att mjukna. Kockarna gör verkligen allt de kan för att kunna erbjuda dig en speciellt utvald meny gjord på fräscha och framför allt lokala råvaror. Djurönäset är noga med att vara miljövänliga. Deras miljöcertifieringar talar sitt egna språk. De säsonganpassar maten. Det är bra för såväl miljön som för smaken i sig.

Restaurangen är stor och gör det möjligt för stora sällskap att äta tillsammans.

Aktiviteter
Det finns massvis att göra på området oavsett säsong. På Djurönäset kan du få tillgång till badtunna, SPA-avdelning med tillhörande behandlingar och vedeldad bastu. Det finns också en 25-meterspool inomhus som passar perfekt för ett härligt morgondopp. Utöver det finns det också gym, tennisplan, båtar och kanoter. Man får inte glömma att man har hela skärgården till sitt förfogande när man är på Djurönäset.

Kontaktuppgifter
Telefon: 08-571 490 00
Adress: Seregårdsvägen 1, 139 02 Djurö/Värmdö
E-post: [email protected]
Hemsida: www.djuronaset.com