Blue Hotel konferens

Det är viktigt med inspirerande miljö och trivsamma lokaler för att en konferens eller ett möte ska kunna ge resultat och kännas motiverande. Blue Hotel är den optimala platsen för stimulerande möten och kreativa idéutbyten mellan deltagare och medarbetare. Med sitt fantastiska läge i en storslagen naturomgivning förmedlar Blue Hotel utöver kreativitet och arbetslust också ett harmoniskt lugn som hjälper konferensgästerna att hämta nya krafter och fylla på med ny energi.

På Blue Hotels finns de allra bästa förutsättningarna för en effektiv och lyckad konferens. Själva anläggningen är speciellt designad för att ta emot och pyssla om konferensgäster på bästa möjliga vis. Här finns utöver konferensmöjligheter också bra alternativ för både utbildningar och större events. Blue Hotel kan som mest erbjuda lokaler med plats för upp till 150 personer och som minst små samtalsrum med plats för endast två personer.

Konferenslokaler
Att hitta rätt typ av lokal för mötet är för de flesta oerhört viktigt. På Blue Hotels konferensanläggning har företag och grupper idag ett stort utbud av lokaler att använda sig av under mötesdagarna. Totalt finns det 16 olika typer av mötesrum att välja bland och det gör Blue Hotel till ett mycket praktiskt och givande val vid konferenser och mötesdagar. Här på anläggningen har man tagit emot nöjda konferensgäster ända sedan långt tillbaka på1960-talet. Konferensgästerna har förutom tillgång till fullt utrustade mötesrum även en fantastiskt inspirerande havsutsikt från matsalarna, loungerna och barerna. För det företag som har behov av en stor och rymlig konferenssal till sina deltagare erbjuder Blue Hotel bland annat ett rum med plats för upp till 150 personer.

Boende
Det är viktigt att koppla av och sova gott efter en lång mötesdag. På Blue Hotel finns idag totalt 63 bekväma hotellrum som inkluderar toalett och dusch, TV, WiFi, skrivbord, hårtork, minibar och safety box. Samtliga rum är vackert dekorerade och de ger gästen en varm och stämningsfull känsla som gör att man snabbt trivs och kan känna sig som hemma.

På hotellet finns en lyxig svit med en vacker havsutsikt och en generös 180 cm bred säng med härliga kuddar och sköna sänglakan av högsta klass. I de lite enklare dubbelrummen finns en 160 cm bred säng och även här har gästen vacker havsutsikt. Alla rum på Blue Hotel är dekorerade och designade med mycket kärlek och omtanke. Även de små enkelrummen har en inspirerande havsutsikt och har bekväma sängar bäddade med sköna sänglakan och mjuka kuddar av bästa kvalitet.

Aktiviteter
För att deltagarna ska hålla motivationen vid liv under mötesdagarna är det viktigt med aktiviteter mellan arbetspassen. Blue Hotel erbjuder sina konferensgäster ett brett och varierat utbud av aktiviteter under vistelsen. Här kan konferensdeltagarna ta del av såväl fysiska aktiviteter som kajakpaddling och löpning i charmig lantmiljö som mer rogivande aktiviteter som ett uppfriskande bad eller en lugn cykeltur runt Lidingös orörda natur.

För gästande grupper brukar bland annat mat- och dryckesprovningar vara populära aktiviteter och det finns även trivsamma teambuildingaktiviteter att välja bland där deltagarna utmanas i olika spännande styrketest.

Mat och dryck
Med vacker utsikt över havet serveras man på Blue Hotel mycket vällagad mat där de gastronomiska rötterna framför allt kommer från den traditionella svenska matkulturen. I menyn finns även rätter inspirerade från historiens ostindiefarare och andra världsresenärer från modern tid. Möten mellan olika kök har en väsentlig och inspirerande roll i Blue Hotels matlagning, vilket gör att restaurangens gäster alltid erbjuds spännande kontraster och intressanta smakupplevelser.

Närproducerat och ekologiskt tänkande hör också till vardagen i Blue Hotels kök. Kvalitet och tanke bakom varje rätt är viktigt för deras kockar. Till den smakrika måltiden kan man dessutom avnjuta ett gott vin från anläggningens välsorterade vinkällare. För den som bara vill ta ett enkelt glas efter konferensdagens slut finns möjligheten att gå till hotellets egna Blue Bar & Lounge där man kan avnjuta ett gott vin med den bedårande utsikten över Stockholms skärgård som sällskap.

I anslutning till Blue Hotels restaurang ligger det som kallas Blue Club. Det är en liten charmig hörnlokal med öppen spis och panoramafönster med havsutsikt. Denna lokal passar utmärkt för den som önskar en något avskild matsal till sina deltagare, kanske för att fira något eller för att ge deltagarna en mer privat tillställning.

Kontaktuppgifter
Telefon: +46 8 505 637 00
Adress: Elfviks udde, 181 90 Lidingö
E-post: [email protected]
Hemsida: www.bluehotel.se