Bohusgården

I den södra utkanten av Uddevalla, i gemytliga Bohuslän, ligger trevliga Bohusgården som med sitt varierande och breda utbud av både kreativa mötesmöjligheter och spännande matupplevelser gör anläggningen till en mycket uppskattad konferensplats. Anläggningen är dessutom ett svanenmärkt hotell med fyra imponerande stjärnor.

Här finns de allra bästa förutsättningarna för ett lyckat möte eller konferens och personalens fina omhändertagande av gästerna gör att man trivs och känner sig hemma från första stund. Budorden på Bohusgården är ödmjukhet och generositet, det är med andra ord inte svårt att finna sin plats på gården. Hit är alla varmt välkomna!

Konferenslokaler
För att mötet eller konferensen ska kännas både inspirerande och praktisk på samma gång är det viktigt att hitta rätt lokal för mötesdagarna. Trivsamma Bohusgården erbjuder idag sina konfererande gäster totalt 30 olika lokaler att välja bland. Alla de olika lokalerna är fullt utrustade med allt vad den senaste tekniken har att erbjuda. Skulle man av någon anledning ha behov av ytterligare någon speciell utrustning kan man höra med personalen om möjligheter att anpassa lokalen därefter. De olika rummen är praktiskt utformade på skilda sätt för att på bästa sätt kunna passa så väl den mindre gruppen som den större konferensgruppen.

Anläggningens trevliga och hjälpsamma personal ställer mer än gärna upp för gästerna och ser till att förbereda och fixa i ordning lokalerna utifrån konferensgästernas önskemål och behov. Det är av stor vikt för Bohusgårdens personal att alla gäster trivs och känner sig som bekväma på anläggningen. De uppskattar därför alla typer av frågor och funderingar vid bokning och planering.

På Bohusgården finns både stora och små lokaler. Man kan till exempel välja lite mindre men fortfarande väldigt kreativa mötesrum med plats för upp till tio personer eller större och rymligare lokaler som till exempel Bohusgårdens eventsal på 700 kvm med plats för upp till 500 personer. Ingenting är omöjligt på Bohusgården, här finns förutsättningar för att skapa alla typer av möten.

Boende
På Bohusgården finns det totalt 220 olika hotellrum med totalt 500 bäddar för gästerna att välja bland. De allra flesta av rummen är lyxigt inredda med härliga Jensen-sängar för att ge gästerna bästa möjliga komfort och bekvämlighet. Nästan alla rum erbjuder gästerna en vacker utsikt över den omgivande fjorden eller det närliggande hamninloppet och 100 av de totalt 220 rummen har egen balkong. Samtliga rum är utrustade med TV, telefon, toalett och dusch eller badkar.

Anläggningens gäster har tillgång till fritt WiFi eller fast internet på rummet. Rökning på anläggningen sker endast i den speciella rökpaviljongen utanför entrén då alla rum och allmänna utrymmen är helt rökfria.

Mat och dryck
På charmiga Bohusgården erbjuds alla konferensgäster en mycket vällagad mat av hög kvalitet i anläggningens egna restaurang. Här fokuserar det duktiga köket på traditionellt lagad husmanskost med en speciellt utformad lunchbuffé som har blivit ytterst uppskattad framför allt tack vare sitt imponerande sätt att anpassa rätterna och få hela upplägget att passa alla smaker.

Restaurangens matsal är mycket trivsam och gemytlig. Där kan matgästerna avnjuta den goda maten i sällskap av den vackra utsikten över den närliggande Byfjorden. Konferensdeltagarna har även tillgång till det så kallade buffétorget som har något för alla stunder och smaker. Där finner man bland annat färsk frukt och grönsaker, dryck, godis och glass.

Aktiviteter
Vid sidan av själva mötestiden lägger Bohusgården stor vikt vid att aktivera och roa sina konferensgäster. Det är alltid ett positivt inslag om deltagarna får prova på roliga och inspirerande aktiviteter. På Bohusgården finns ett brett och varierat utbud av aktiviteter för mötesdeltagarna att ta del av innan konferensens början eller efter dagens slut. Man kan välja mellan allt från intressanta vinprovningar till natursköna maritima aktiviteter som kajakpaddling. Bohusgården erbjuder dessutom sina konferensgäster en populär skaldjurskryssning och arrangerar upplevelser där deltagarna får åka ribbåt till den så kallade Robinsonön.

På anläggningen finns även ett trevligt spa som har en härlig pool inomhus, avkopplande bubbelpool, återhämtande örtbad och solterapi. Direkt nedanför hotellet finner man Uddevallas strandpromenad som leder ut till en av Sveriges äldsta badorter, Gustavsberg, och längs strandpromenaden finns flertalet badplatser och trevliga caféer.
Anläggningen har dessutom ett stort utbud av underhållare och föreläsare som kan ge stort värde till konferensen. För den som önskar lite mer musik och fest, till exempel som avslutning, finns här ett större utbud av shower och trubadurer att boka in till kvällen.

Bohusgårdens trevliga personal hjälper mer än gärna till att arrangera och ta fram program och aktiviteter efter företagets eller gruppens behov och önskemål. Alla är varmt välkomna att höra av sig till anläggningen innan bokning för att få närmare information om aktiviteter och upplevelser.

Kontaktuppgifter
Telefon: +46 (0)522-364 20
Adress: Nordens väg 6451 43 Uddevalla
E-post: [email protected]
Hemsida: www.bohusgarden.se